Fietsverzekering

ENRA Fietsverzekering voor fiets én E-bike

Als u net een nieuwe fiets heeft gekocht, is er niets vervelender dan het oplopen van schade aan uw fiets of dat deze wordt gestolen. Enra biedt verschillende fietsverzekeringen aan voor fietsen als E-bikes voor nieuw en gebruikte fietsen en accessoires. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden.

ENRA Basis 
De Enra Basisverzekering is een diefstalverzekering zonder extra's. Bij deze verzekering krijgt u, als uw fiets gestolen is, de aanschafwaarde terug minus de afschrijving. De afschrijving begint vanaf he eerste jaar. 

ENRA Optimaal 
Dit is de meest uitgebreide verzekering die ENRA aanbiedt. U kunt hierbij kiezen voor een diefstal- of een cascodekking. 
De ENRA Optimaal Diefstal verzekert u tegen diefstal, zonder afschrijving op de fiets. Oftewel: als uw fiets gestolen wordt, krijgt u een nieuwe, gelijkwaardige fiets terug. 
De ENRA Optimaal Casco verzekert u tegen diefstal én tegen schade. Denk hierbij aan verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering en de ENRA pechhulp Europa die hier standaard bij zijn ingebegrepen.